Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava Steaua de mare 1 a luat foc azi noapte

ro

27 Aug, 2015 11:11 2108 Marime text
Un incendiu a izbucnit, în cursul acestei nopți, la bordul navei pescăreşti Steaua de Mare nr. 1, care naviga în largul Portului Constanța, la circa 5 mile, în dreptul portului Tomis.
La fața locului a ajuns o șalupă a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), care a preluat opt dintre membrii echipajului. Directorul agenţiei, Daniel Manole, ne-a precizat că vasul Opal SAR, aparţinând agenţiei, i-a transportat în siguranță la mal pe cei opt, de unde au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră. Nici o persoană nu a fost rănită în cursul incidentului.
Din primele informații se pare că focul a izbucnit la un frigorifer de la bordul ambarcațiunii. Din fericire, echipajul a reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă și să pună în pericol siguranța navei.
Cercetările care s-au desfăşurat până în acest moment au relavat faptul că motoarele și sistemul de navigare nu au fost afectate de incendiu, astfel că restul personalului rămas la bordul vasului a reușit să aducă nava la țărm.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii