Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nationala de fotbal pe plaja a Romaniei a pierdut meciul cu Ungaria

ro

25 Aug, 2016 18:33 3339 Marime text
Echipa națională de fotbal pe plajă a României a pierdut cu 4-9 meciul cu reprezentativa similară a Ungariei. Meciul a fost disputat astăzi la Catania , în runda inaugurală a Grupei 1 din turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A din Liga Europeană.

Lipsa unora dintre tricolorii care au evoluat în turneele preliminare din primul eșalon și-a spus cuvântul, însă evitarea retrogradării în Divizia B încă este posibilă.

Selecționerul Viorel Farcaș a trimis în teren, la începutul partidei cu maghiarii, următorul ”cinci”: Ionuț Florea – Adrian Tănase, Bogdan Ciocănel, Marian Măciucă și Marius jalbă. Rezerve la startul confruntării au fost: Laurențiu Gheorghe – Marian pană, Roberto Gunciu, Andrei Apostol, Emanuel Moldoveanu.

Golurile României au fost marcate de Marian Măciucă, Emanuel Moldoveanu, Bogdan Ciocănel și Ionuț Florea. Lipsesc din lotul tricolorilor, din diferite motive, Raj Cărăuleanu, Liviu Croitoru, Gabriel Dobre, Ionel Posteucă, Iulian Răvoiu și Dorel Zaharia.

Joi, tot în prima etapă a Grupei 1, Estonia a învins Moldova cu 4-2. Cea de-a doua rundă este programată vineri: Moldova – Ungaria (ora 11:15) și România – Estonia (ora 13:45).

sursa foto: frf.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii