Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muncitori răniți grav după ce un incendiu a cuprins o conductă de gaze. Conducta a fost fisurată din greșeală de angajații firmei de apă

ro

02 Feb, 2018 12:52 2013 Marime text
Trei muncitori au fost răniţi, vineri, după ce un incendiu a cuprins o conductă de gaz de pe strada Cetatea Neamţului din municipiul Piatra Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU), Adrian Rotaru citat de Agerpres.ro. 
 
Potrivit acestuia, cele trei persoane, care sunt angajate la compania distribuitoare de gaz, au suferit arsuri, fiind transportate, conştiente, la spital.
 

"Operatorul de apă efectua lucrări în zonă şi muncitorii au lovit cu buldoexcavatorul conducta de gaz, fisurând-o. Au solicitat o echipă de la operatorul de gaz, care a mers la locul evenimentului, încercând să obtureze fisura. Din cauza manevrelor efectuate, s-a produs incendiul. Victimele sunt angajaţi ai operatorului de gaz", a afirmat Rotaru.

 
Una dintre victime a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei, iar celelalte două au suferit arsuri de gradul I la mâini, fiind preluate de echipajele medicale ale ISU şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii