Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiul Iusuf Muurat "Plângerea penală vizează o anexă a chiriaşului Muftiatului, nu are nicio legătură cu anexele Geamiei Hunchiar"

ro

05 Jan, 2012 18:56 2089 Marime text

myscan_1.jpgMuftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat a discutat în acest moment cu şeful Direcţiei regionale în Construcţii Sud-Est, Petrişor Cruceanu în legătură cu presupusa plângere făcută la Parchetul de pe Judecătoria Constanţa legat de lipsa de autorizaţie de construcţie pentru anexele din curtea geamiei Hunchiar.

În urma discuţiei cu Petrişor Cruceanu a reieşit faptul că plângerea Direcţiei în Construcţii nu vizează anexele geamiei Hunchiar pentru care Mufiatul are un document din 1992 în baza căruia a solicitat Primăriei Constanţa emiterea unei autorizaţii de construcţie. „Este vorba de o planşă datată 1992 , moment în care a avut loc o punereînschimbare, atunci când s-au făcut ultimele renovări. Pentru că nu am am găsit în arhivă autorizaţia, în baza planşei am solicitat primăriei emiterea unei alte autorizaţii, pe care încă nu am primit-o", susţine Muftiul Murrat.

În privinţa plângerii formulate de şeful DRC Sud-Est este vorba de o anexă construită de un chiriaş al Muftiatului. Contractul de închiriere datează de acum doi an de zile şi chiar Muftiatul a solicitat chiriaşului să intre în legalitate cu aceea anexă în urma unei adrese primite din partea Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est.

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii