Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motivul renunțării la Wim Fissette Simona Halep, culisele schimbării de antrenor

ro

30 Nov, 2014 12:21 1760 Marime text
 
Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit motivul pentru care Simona Halep a renunțat la belgianul Wim Fissette pentru românul Victor Ioniță, dar și cine a sfătuit-o să facă acesta mutare.

Cosac susține că Ioniță a fost ales pentru comunicare, în timp ce suedezul Hogstedt vine cu experiența.

„Principalul motiv pentru care l-a ales pe Victor este comunicarea. Simona avea nevoie de cineva care să o înțeleagă, care să fie lângă ea 11 luni pe an. Asta i-a lipsit cel mai mult sezonul trecut. Nu putea comunica deloc cu Fissette. Nu poate spune nimeni că nu era un antrenor bun, dar cu siguranță Simona nu se simțea foarte confortabil”, a declarat Cosac pentru Fanatik, citat de ziare.com.

„Mai mult, pentru experiență, l-a adus și pe Thomas Hogstedt, care o va ajuta foarte mult, deci nu contează ca Ioniță e tanăr. Mai are și avantajul că se pot antrena împreună, deci e o decizie foarte bună”, a continuat acesta.

Totuși, Cosac recunoște că în spatele alegerii a stat și managerul Simonei, Virginia Ruzici.

„Marele noroc al Simonei este că o are pe Virginia Ruzici în staff. Are o experiență foarte mare, de peste 30 de ani, așa că a știut de ce i-a ales. Sunt sigur ca Virginia Ruzici a sfătuit-o să îi aleagă pe amandoi", a conchis presedintele FRT, citat de ziare.com.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: sports.ndtv.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii