Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moțiunea de cenzură depusă de PNL va fi dezbătută vineri în plenul reunit al Parlamentului

ro

08 Jun, 2015 13:53 1291 Marime text
 
Birourile permanente ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură iniţiată de PNL să fie citită luni, la ora 17.30, şi dezbătută vineri în plenul reunit al Legislativului, de la ora 10.00, a anunţat liderul deputaţilor liberali, Ludovic Orban, citat de agerpres.ro.
 
"Citirea moţiunii de cenzură se face astăzi de la ora 17.30, dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură încep vineri la ora 10,00. Asta a fost propunerea majorităţii guvernamentale. Noi am solicitat, dacă tot se citeşte astăzi moţiunea, să fie dezbaterea şi votul la moţiune joi, aşa cum a fost procedura", a declarat Orban.
 
El a adăugat că liberalii vor fi mobilizaţi. "În ceea ce ne priveşte, vom fi mobilizaţi şi dacă ar fi pus moţiunea de cenzură duminică, tot la fel de mobilizaţi am fi fost. Vineri de regulă este o zi care nu este o zi de lucru în plen. Parlamentarii nu sunt foarte obişnuiţi să vină în plenul Camerei şi Senatului vineri. În mod evident cred că fiind totuşi o moţiune de cenzură o să aibă bunul simţ şi reprezentanţii majorităţii guvernamentale să facă bine să vină la vot", a susţinut Orban.
 
Întrebat dacă PNL a discutat cu UDMR în privinţa moţiunii, el a spus că nu au încă un punct de vedere al Uniunii, iar cu parlamentarii PSD, UNPR, PC, PLR se poartă discuţii individuale.
 
Sursa: AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii