Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Crăciun vine și la copiii din instituțiile de asistență socială din Constanța

ro

15 Dec, 2014 15:23 1376 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, mai multe evenimente.

Mâine, 16 decembrie, începând cu orele 10.30, în Complexul Comercial Maritimo se va inaugura expoziția cu vânzare prilejuită de perioada sărbătorilor de iarnă. 

Expoziția cuprinde câteva sute de obiecte confecționate din materiale naturale, realizate de copiii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială și protecția copilului de la nivelul județului Constanța. Obiectele vor putea fi achiziționate la sume modice.


Miercuri, 17 decembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu orele 13.00, va avea loc reprezentația Spectacolului Muschetarii lui Moș Crăciun. 

Trupa de teatru ARCA și copiii din cadrul centrelor de plasament s-au pregătit să-l întâmpine pe Moș Crăciun. Pe scenă,  50 de copii vor fi pregătiți să colinde, să se distreze și să-l primească pe Moș Crăciun pe ritmurile muzicii. În sală vor fi peste 200 de copii din centrele de plasamentcărora li se vor alătura o parte din adulții protejați în centrele de asistență socială dar și o parte din colegii lor de clasă.Intrarea este liberă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii