Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun promovează sănătatea Daruri pentru copii Secţiei de Pediatrie şi celor defavorizaţi din Mircea Vodă, Satu Nou și Tortoman

ro

03 Dec, 2014 22:00 2092 Marime text
 
Asociaţia Logopezilor din România Filiala Constanţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa au lansat campania „Moş Crăciun promovează sănătatea” pentru copiii din Secţia de Pediatrie şi pentru copiii defavorizaţi socio-economic din Mircea Vodă, Satu Nou și Tortoman.

Primul eveniment se va desfășura vineri, începând cu orele 14.30, și este un spectacolul oferit de echipele de dans tematic ale celor 45 de unităţi şcolare (grădiniţe,şcoli și licee) din judeţul Constanţa participante la cea de-a doua editie a proiectului educativ„Lanţul mânuţelor fericite”, pe scena de la Maritimo Shopping Center Constanţa. În cadrul evenimentului va fi deschisă expoziţia cu lucrările donate de copii.

Moş Crăciun va aduce magia sărbătorilor oferind daruri copiilor din Secţia de Pediatrie şi copiilor defavorizaţi sau mai puţin norocoşi din Mircea Vodă, Satu Nou și Tortoman(hăinuţe, jucării, rechizite şi dulciuri și alimente), colectate cu sprijinul comunităţii constănţene, în perioada 15 – 17 decembrie.

Colecta se va realiza în perioada 8 decembrie - 12 decembrie, la sediul Colegiului Tehnic de Marină, din bulevardul 1 Mai, numărul 101.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii