Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Niculescu, nemulțumită că serviciul ei a fost mai slab decât al Karolinei

ro

07 Feb, 2016 22:33 856 Marime text
 
Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că îi pare rău că nu a putut aduce încă un punct României, precizând că problema ei împotriva Karolinei Pliskova a fost serviciul, mult mai slab decât în meciul de ieri.
 

 "Ieri am servit mai bine decât azi, așa că rămâneam mereu pe serva a doua și trebuia să lupt pentru fiecare punct. Nu am făcut și eu puncte ușoare, nu dădeam un as. Iar ea nu a greșit, parcă ieri Kvitova a greșit mai mult. În plus, repet, nu mi-a intrat serviciul, asta a fost problema. Dar sunt fericită de modul în care am jucat, însă acum recunosc că sunt cam obosită", a spus ea.

 

Monica Niculescu a afirmat că era prea obosită pentru a putea juca și în meciul de dublu.

"Pliskova servește foarte bine și nu necesită așa de mult efort. Eu trebuie să alerg, iar ieri am jucat două ore, azi trei ore, așa că am decis în vestiar că Olaru/Mitu este este cea mai bună formulă. Fetele sunt bine, s-au antrenat la dublu foarte bine. Sper să se vadă oboseala și la Pliskova, că așa ceva nu am văzut", a precizat Niculescu.

 
Tenismena a adăugat că nu ar fi o dezamăgire dacă România pierde partida cu Cehia: "Am luptat foarte mult, asta ne-am și propus. Eu sunt foarte fericită că sunt în această echipă. Păcat că nu am adus două puncte, dar trebuie să ținem cont că am jucat cu numărul 9 și 13".
 
Echipele de tenis ale României și Cehiei sunt la egalitate, 2-2, după ce Monica Niculescu a fost învinsă de Karolina Pliskova, cu 6-2, 4-6, 6-3, astăzi, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.
 
În primele două meciuri de simplu de ieri, Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova cu 6-7 (4), 6-4, 6-2, iar Monica Niculescu a dispus de Petra Kvitova cu 6-3, 6-4. Astăzi, Halep a întrecut-o pe Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, iar Pliskova a dispus cu 6-2, 4-6, 6-3 de Niculescu.
 
Cehia, deținătoarea trofeului, are patru titluri în ultimii cinci ani în Fed Cup.


Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii