Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Iacob Ridzi, internată la infirmerie

ro

25 Feb, 2015 11:44 2284 Marime text
Fostul premier Emil Boc a declarat că Monica Iacob Ridzi este internată la infirmerie din cauza unor probleme de sănătate care necesită analize mai profunde, relatează România Liberă.

Emil Boc a vizitat-o, ieri, pe Monica Iacob Ridzi la Secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde fosta ministră este încarcerată în perioada de carantină.

„Am vizitat-o, marţi, pe doamna Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii ei nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea, pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate, timp în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici", a spus Boc, potrivit România Liberă.

El a subliniat că este în legătură permanentă cu soţul Monicăi Iaob Ridzi pentru a o putea ajuta pe aceasta să treacă peste „un moment mai dificil din viaţă".

„Împreună cu soţul ei am discutat despre vizită, am făcut solicitarea legală şi am primit aprobarea. Am folosit una dintre cele patru vizite lunare la care are dreptul şi, de comun acord cu soţul, am decis să îi fac această vizită. Celelalte vizite sunt făcute de familie. Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine, şi cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern", a mai spus Emil Boc.


Sursa: România Liberă
Sursa foto: radiotimisoara.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii