Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentul celei mai mari tragedii din televiziune (video)

ro

10 Mar, 2015 22:34 1269 Marime text
Momentul în care zece oameni au murit, în cea mai mare tragedie din istoria recentă a spectacolelor de televiziune a fost surprins de camerele de filmat, informează dcnews.ro.

Site-ul Argentinian El Sol a publicat filmarea care arată momentul în care cele două elicoptere s-au ciocnit la scurt timp după decolare.

Zece oameni au murit, ieri, în cea mai mare tragedie din istoria recentă a spectacolelor de televiziune. Două elicoptere care filmau o competiție de supraviețuire transmisă în direct s-au ciocnit.

Opt francezi care participau la acest reality-show numit „Dropped”, realizat pentru canalul francez TF1, și cei doi piloți argentinieni au murit în accident, transmit autoritățile locale argentiniene din provincia La Rioja. Printre victime se află trei sportivi de performanță francezi- navigatoarea Florence Arthaud, boxerul Alexis Vastine și înotătoarea Camille Muffat.

Cele două aparate au intrat în coliziune în timpul filmărilor și toate cele zece persoane aflate la bordul celor două aparate au murit, a declarat Luis César Angulo, oficial responsabil cu securitatea în provincia La Rioja.





Sursa: dcnews.ro
Sursa video: YouTube
Sursa foto: Captură film YouTube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii