Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentul asasinării lui Boris Nemţov, surprins de camere de supraveghere (video)

ro

01 Mar, 2015 16:26 2221 Marime text
Uciderea lui Boris Nemţov, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Moscovei, a fost surprinsă de o cameră de luat vederi amplasată în zonă de televiziunea TVC pentru înregistrarea vremii, relatează Russia Today, în pagina electronică.

Calitatea imaginilor, deşi nu este foarte bună, permite distingerea maşinilor de pe pod şi a figurilor persoanelor care se plimbă de-a lungul acestuia. Potivit înregistrării video, politicianul a fost împuşcat la ora 23.31 (22.31 ora României) de către un bărbat care l-ar fi aşteptat pe scările podului.
 
Crima s-a produs în momentul în care Nemţov şi femeia care îl însoţea - cel mai probabil modelul ucrainean Anna Duriţkaia - nu mai apar pe înregistrare întrucât sunt acoperiţi de un vehicul care curăţa zăpada şi trecea în acel moment pe pod.
 
Presupusul ucigaş a fugiat apoi spre o maşină care staţiona pe pod la câţiva metri depărtare. El a urcat în dreapta şoferului şi vehiculul a plecat.
 
LifeNews a obţinut o înregistrare în care Nemţov şi Duriţkaia apar venind separat la galeriile comerciale GUM în jurul orei 22.00 (21.00 ora României). Cei doi ar fi luat cina la unul dintre restaurantele din galeriile comerciale, apoi au decis să meargă pe jos către apartamentul politicianului, situat în apropiere, drum care trece peste podul Bolşoi Moskvoreţki. 
 


Sursa: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii