Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Momente de panică pentru un tată! Copilul său, de 19 ani, de la Legiunea Franceză, este de negăsit

ro

03 Aug, 2016 14:34 3560 Marime text
Momente de panică, în cursul zilei de astăzi, pentru un tată! Îngrijorat pentru copilul lui, care nu s-a întors după ce a închiriat un caiac în Saturn, a sunat la 112. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

De asemenea, menţionăm că la acțiune intervine o ambarcațiune a Gărzii de Coastă, pe care se află și doi scafandrii de la ISU.
 
Vom reveni cu informaţii, pe măsură ce le vom afla.

UPDATE 1, ora 14.50
 
Intervenţia s-a încheiat cu succes! Ce s-a întâmplat mai exact? Un adolescent, în vârstă de 19 ani, de la Legiunea Franceză, s-a dus cu un caiac, pe mare, pentru a recupera o saltea, care a fost luată de valuri. Tatăl, văzând că întârzie, s-a speriat şi a sunat la 112, potrivit informaţiilor noastre.
 
Imediat, salvamarii au pornit pe skijet-uri în căutarea acestuia. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, adolescentul fiind adus la mal.
 
Menţionăm că a fost arborat steagul galben din Mangalia până în Neptun! De asemenea, au fost pregătite flyere pentru constănţeni şi turişti, deoarece mâine vor fi valuri mari, de trei-patru metri la ţărm! 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii