Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:39 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment important pentru primarul Ovidiu Brăiloiu

ro

19 Feb, 2014 09:49 1994 Marime text
Primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, împlineşte astăzi 46 de ani. Social-democratul a început, în vara anului 2012, al treilea mandat de primar.

Ovidiu Brăiloiu este căsătorit şi are două fetiţe. Înainte de a fi şeful administraţiei publice locale, Brăiloiu a fost, vreme de trei ani (2001-2004), inspector general teritorial în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii.
Din 2000 până în 2001 a fost consilier în Ministerul Apelor, Pădurilor şi Mediului, la Direcţia Corp Control.
Între 1996 - 2000, Ovidiu Brăiloiu a deţinut funcţia de şef de serviciu la Direcţia Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.

Un proiect important atras în actualul mandat de şeful autorităţii locale este legat de amenajarea unei promenade turistice în Eforie Nord.

Contractul de finanţare pentru proiectul „Promenada Turistică Eforie Nord” a fost semnat, în decembrie 2013, de primarul Ovidiu Brăiloiu, iar lucrările de execuţie vor începe în această primăvară.

Proiectul prevede refacerea promenadei cuprinsă între hotelurile Acapulco şi Belona din stațiunea Eforie Nord. Se are în vedere extinderea aleii de promenadă, realizarea unor puncte de observaţie şi supralărgirea promenadei cu 1.70 de metri, realizarea pavimentului din dale sau pavele, montarea de bănci şi mobilier urban. Tot în cadrul acestui proiect, va fi realizat un sistem de supraveghere video, urmând să fie înlocuit sistemul de iluminat ornamental.

Ti-a placut articolul?

Comentarii