Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moinescu solicită consilierilor locali din Medgidia să nu vândă Parcul Industrial

ro

25 Mar, 2012 21:07 1903 Marime text

Dumitru Moinescu redactează o scrisoare pentru a o trimite consilierilor locali ai municipiului Medgidia. Moinescu face apel la responsabilitatea şi conştiinţa aleşilor locali, cu rugămintea de a amâna luarea unei decizii asupra proiectului de vânzare a suprafeţei de 210,9028 de hectare de teren intravilan cu destinaţia Parc Industrial, propus la punctul 17 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 26 martie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nemultumitul 26 Mar, 2012 13:50 Consilieri, opriti odata jaful din Medgidia ! Ganditi-va ca si copii vostri vor avea de suferit din cauza votului dumneavoastra din acest mandat. Va roaga un cetatean nemultumit, sau mai bine spus scarbit de tot ce s-a intamplat in ultimii3 ani in oras. Nici Ceausescu nu s-a gandit ca va plati vreodata...
  • cetateanul suparat 25 Mar, 2012 22:45 este strigator ca din 2008 nu a gasit solutia de a implementa proiectul PARCUL INDUSTRIAL si acum doreste sa vanda terenul, in opinia acestui primar,care in tot mandatul a vandut si concesionat crede ca de va vinde oamenii nu il vor mai vota pe MOINESCU,fals,din ce in ce oamenii il vor si mai mult pe Moinescu ca fiind singurul care poate salva Medgidia.Mai mult ca orcand consilirii din toate partidele ar trebuii sa constientizeze necesitatea acestui PARC INDUSTRIAL,in functie de cum votati ne vom da seama daca noi cetatenii contam sau nu.Nu fiti de acord cu vanzarea,luati in seama si nevoile noastre de a avea locuri de munca.
  • vera 25 Mar, 2012 22:20 Or sa ne vanda cu totul. Medgidieni salvati-va !