Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modelul Linda Croitoru, cunoscută în SUA drept Linda Taylor Povestea vieţii ei în LA şi despre primul lungmetraj aromân, în care joacă

ro

26 Aug, 2011 06:57 3363 Marime text

linda.jpgNu mai locuieşte de 12 ani în România şi, după o perioadă petrecută în China şi după contracte importante la Paris şi Milano, s-a stabilit la Los Angeles de câţiva ani. Potrivit ediţiei on line a cotidianului evenimentul zilei, a început ca model în emisiunea "Superbingo" de la Pro TV, prezentată de Florin Călinescu şi a apărut în reclame şi în videoclipuri de la Holograf, Krypton şi Vank.

În prezent, frumoasa Linda Croitoru e model cu succes internaţional, a terminat o şcoală de actorie, dar nu vrea să accepte orice rol i s-ar oferi, lucrează cu mai multe organizaţii caritabile şi, de câteva zile, s-a întors în România pentru a lucra la filmul "Nu sunt faimos, dar sunt aromân". Pelicula e regizată de Toma Enache, cu o bogată experienţă în teatru şi va reprezenta primul film aromân din lume, gata să fie omologat de Guiness Book of Records. "Atât timp cât nu avem probleme cu bugetul", au glumit Linda şi Enache.

 Nu ştia că are origini armâneşti

Regizorul este cel care a scris scenariul şi va interpreta rolul principal, Tony, care este tot regizor. "El câştigă un premiu foarte important în lumea filmului, îşi dă seama că nu e important să fii faimos şi pleacă în căutarea sufletului-pereche, dar şi a unei jumătăţi de hartă care ascunde un adevăr absolut despre aromâni", a povestit Enache.


Mai departe pe
http://www.evz.ro/detalii/stiri/romanca-linda-croitoru-am-plans-cand-am-primit-medalia-de-la-barack-obama-943140.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii