Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mocneşte o grevă generală la aeroportul Mihail Kogălniceanu

ro

22 Oct, 2010 19:04 1797 Marime text

Cei peste 250 de angajaţi ai aeroportului Mihail Kogălniceanu sunt pe punctul de a declanşa conflictul de munca după ce administraţia aeroportului refuză să le dea acestora anumite sporuri care au fost negociate şi care sunt prevăzute în Contratul Colectiv de Muncă.

Liderul de sindicat din cadrul aeroportului Emanuel Roiu a declarat că azi la sediul aeroportului a avut loc o întâlnire dintre conducere şi sindicat. Discuţiile însă nu s-au finalizat cu vreun rezultat însă s-a decis stabilirea unei comisii patronat - sindicat în vederea negocierilor. În cazul în care sporurile nu vor fi date salariaţilor aceştia sunt pregătiţi să declanşeze greva generală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • interese proprii 25 Oct, 2010 16:11 Nu mocneste nici o greva in Aeroport, raspandacul de Roiu ....care pana mai ieri pupa si mana dnei Stavrosit si pe cealalata parte si poala dlui Banias...si ambele picioare ale PSD-ului s-a gandit ca da bine sa faca putina zarva si el ca sa nu se uite de numele lui.Roiu nu are motive....si-a angajat fratele , i-a dat coeficient mare si face valuri in fata oamenilor ca este corect....nu uitati ca are si sotia angajata tot la Aeroport....deci ale cui interese le reprezentati dle roiu...ca nu merti sa iti scriu numele cu litera mare
  • didi 25 Oct, 2010 08:40 Pentru cine nu stie: Nu a fost o intalnire intre sindicat si patronat.A fost o intalnire de sindicat(numai sindicalisti. Conducerea nu a fost primita la sedinta. In sindicatul d-lui Roiu nu mai sunt 250 angajati.Oamenii au inceput sa vada ce tip de om este Roiu, care isi vede propriile interese si ale familiei lui.Oamenii au inceput sa iasa din sindicat.Datorita nemultumirilor, s-a format un al doilea sindicat.Nu mai credeti tot ce zice Roiu, si m-ai intrebati si angajatii ce parere au.Lucrurile nu stau cum sunt prezentate de acesta.Nu se mentioneaza ca de fapt acele sporuri vizeaza interesele familiei si adeptilor lui Roiu, nu a intregului personal.