Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare în memoria victimelor incendiului din Bucureşti

ro

01 Nov, 2015 16:17 1111 Marime text
Aproximativ 8.000 de persoane participă, astăzi, la București, la un marș dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. Acestora li se alătură alţi 3.000 de oameni care sunt deja la locul tragediei, potrivit romaniatv.net. Iniţial, în Piaţa Universităţii s-au strâns aproximativ 1.000 de persoane, însă numărul lor a crescut de mai multe ori pe traseul spre club.
 
„În profunzime sunt oameni extraordinari, pe care ne putem baza, care au făcut acte de eroism şi au pus deasupra vieţii lor viaţa celor din jur. S-au dus şi au scos oameni din flăcări, i-au salvat după care au reintrat şi şi-au pierdut viaţa. Sunt nişte eroi, oameni extraordinari de la care avem toţi ce să învăţăm", a declarat unul dintre organizatorii marşului.
 
Totodată, ei se gândesc să organizeze un concert în memoria victimelor tragediei. „Ne-am gândit să organizam un concert după acest eveniment pentru că vrem să transmitem un mesaj tuturor că nu ne vom lăsa. Acesta este momentul în care trebuie să fim puternici şi să arătăm tuturor că ne pasă, că suntem oameni. Dacă avem o problemă în societatea e aceea că oamenii au devenit nepăsători la ceea ce se întâmplă, dar prin prisma acestor evenimente am primit sute de mesaje, sute de strângeri de mână şi îmbrăţişări, ceea ce îămi arată că speranţa nu este pierdută şi că oameni frumoşi sunt la tot pasul", a adăugat unul dintre organizatori.
 
„Marșul Tăcerii" a fost organizat prin intermediul rețelelor de socializare și a avut ca punct de pornire Piața Universității.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii