Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:51 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare a Poliţiei Române pentru „Noaptea Albă a Muzeelor”

ro

16 May, 2015 21:12 914 Marime text
 
Aproape 3.150 de poliţişti, dintre care peste 2.300 de la ordine publică și 840 de la rutieră sunt la datorie, în aceasă seară, suplimentar față de efectivul curent, pentru siguranța cetățenilor care participă la „Noaptea Albă a Muzeelor”, conform Biroului de presă al Poliţiei Române.
 
Astfel, polițiștii vor acționa în zona celor peste 140 de muzee participante, precum și în locurile unde au loc expoziţii, spectacole de muzică și film pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea să afecteze desfăşurarea în condiţii de linişte și siguranță a activităților culturale.
 
De asemenea, polițiștii vor fi la datorie pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier, o atenție deosebită fiind acordată menținerii siguranței rutiere pe șoselele aflate în imediata apropiere a obiectivelor culturale din apropierea instituțiilor culturale unde se așteaptă un număr mare de vizitatori.
 
În Constanţa, mai multe muzee sunt deschise în această noapte, printre ele aflându-se Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar sau Muzeul Marinei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii