Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobexpert a prelungit mandatul administratorului societăţii

ro

23 Mar, 2015 14:48 4619 Marime text
Societatea M & D  Retail Constanţa SRL a organizat adunarea generală a asociaţilor şi au hotărât prelungirea mandatului administratorului societăţii LXI Profesional Management SRL, cu sediul social în Constanţa, reprezentat legal de Florina David, pe o perioadă de patru ani de la data de 31 decembrie 2014 până pe data de 31 decembrie 2018.

De asemenea, în adunare s-a mai aprobat actualizarea Actului Constitutiv.

La Adunarea Generală au fost prezenţi societatea Retail Invesment & Management Holding SRL şi Dan Viorel Sucu.
 
Omul care a pus bazele celui mai mare comerciant de mobilier din România, Mobexpert, ale cărui produse se regăsesc, mai mult ca sigur, în oricare apartament al clasei medii românești, a trecut în cei aproape 20 de ani de antreprenoriat (Mobexpert a fost creată în 1993) de la agonie la extaz și viceversa.
 
A prins marile crize economice cu devalorizările incredibile de la finalul anilor ‘90, dar și vremurile în care economia românească înflorea de la an la an, în principal pe baza consumului, precum și căderea abruptă a consumului de după declanșarea celei mai grave crize economice din ultimii 50 de ani. Ba, mai mult, efectele negative ale crizei economice au venit după ce omul de afaceri a contractat un credit important, prin care a răscumpărat partea de afacere a fostei sale soții, Camelia, alături de care pusese bazele Mobexpert în urmă cu aproape 20 de ani (la momentul tranzacției, afacerea fusese evaluată la multiplii generoși din perioada de boom).

Pe de o parte, Dan Şucu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori români. Este printre puținii oameni de afaceri de top ale căror nume nu au fost asociate în vreun fel în ultimii 20 de ani cu vreun scandal politic sau cu vreun „prieten“ prin structuri de stat. Nu în ultimul rând, Șucu a cochetat cu ideea de a deveni un jucător regional, extinzându-se în Bulgaria și Serbia.

Însă dincolo de asta, Şucu este unul dintre antreprenorii activişti, care arată cu degetul ori de câte ori au ocazia băncile pentru lipsa de susținere a antreprenorilor locali, mai ales atunci când aceștia ar fi avut nevoie mai tare, în perioada de după 2008.

Iar pentru cei care au trecut prin magazinul Mobexpert din Pipera, Șucu reprezintă acel tip de patron care poate fi găsit dis de dimineață, pe terasa din fața magazinului, aranjând alături de alți angajați ai magazinului produsele de mobilier de grădină (una dintre noile găselințe ale omului de afaceri pentru a contracara scăderea pieței tradiționale de mobilă). Sau, mai spre prânz, poate fi găsit la o cafea alături de parteneri, la restaurantul de la ultimul etaj al magazinului, deținut de una dintre fiicele omului de afaceri, scrie forbes.ro.

Omul de afaceri Dan Viorel Şucu este căsătorit cu prezentatoarea TV Diana Lăscărescu.


 
 
 
  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii