Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea, posibil adversar al lui Geoana la sefia PSD

ro

09 Feb, 2009 13:50 647 Marime text

Senatorul Miron Mitrea a evidenţiat, într-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei că, dacă vreodată va mai candida la o funcţie în partid, va fi cea de preşedinte. Mai mult acesta a spus că există posibilitatea ca gestul să nu îl facă la următorul congres.

„Dacă vreodată voi mai candida la vreo poziţie în partid, va fi la cea de preşedinte. Vicepreşedinte am tot fost, secretar general am fost. Asta nu înseamnă că o s-o fac la următorul congres", afirmă Mitrea. În ceea ce priveşte declaraţiile  sale de după alegerile parlamentare cu privire la organizarea unui Congres al partidului, Mitrea a spus să afirmaţiile au fost făcute în contextul în care nu avea cunoştinţe că din statut fusese scoasă prevederea referitoare la acest aspect: după fiecare ciclu de alegeri parlamentare se organizează un congres în cadrul căruia conducerea partidului, la nivel local şi naţional, îşi depune mandatul şi în funcţie de opţiuni, este aleasă sau nu. „S-a zis: «Vrei congres să-l dai jos pe Geoană». Nu, n-am spus asta", a spus Miron Mitrea.

Chestionat în legătură cu incidentul pe care l-a avut cu Mircea Geoană şi „beregata", Mitrea a declarat că s-au mai întâlnit dar „n-am vorbit. Ce să vorbim?"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii