Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miting de susținere pentru polițistul Marian Godină

ro

19 Feb, 2016 09:42 2001 Marime text
Polițistul Marian Godină a devenit cunoscut datorită aplecării sale spre scris și povestit. Modul în care o face i-a adus o mulțime de fani, însă trebuie luat în calcul şi faptul că celebritatea are prețul său. 

Godină și-a lansat și o carte cu povestiri specifice muncii pe care o face zi de zi. Dar asta nu este tot. Postările sale pe pagina de facebook nu sunt tocmai comode pentru anumite persoane. De curând, Godină l-a acuzat de plagiat pe șeful IPJ Brașov. Poliţistul s-a trezit cu mici antipatii și invidii chiar de la unii... colegi. 

În Brașov, luni (22 februarie) va fi organizat un mitind de protest pentru susținerea polițistului Godină.
 

”Vă rog frumos să luați legătura cu liderii de sindicat și să le comunicați dacă doriți să mergeți pentru a putea să ne organizăm în funcție de numprul membrilor de sindicat care se vor deplasa în Brașov. Plecarea se va face, cel mai probabil, din curtea inspectoratului, în jurul orei 7.30. Uniți suntem puternici!”, scriu oamenii pe pagina de facebook, unde a fost creat un grup de susținere a lui Marian Godină.


Grupul de pe site-ul de socializare i-a făcut polițistului Godină un tablou pentru a fi cunoscut de toată lumea:
 

”Să vă mai spunem cine este Marian Godină, este ca și cum l-ai întreba pe tatăl meu, microbist convins, cine este Gică Hagi. Marian Godină este un polițist rutier din cadrul IPJ Brașov, cu un simț al umorului și o inteligență cu mult peste media înstelaților și doctorilor din conducerea IPJ Brașov. Lui i-a fost pus pumnul în gură, pentru că ”nu se rănește cu pixul”, cum ar vrea oameni de genul domnului chestor ”aron ioan”, ba chiar a scris o carte. Dacă v-a impresionat povestea lui, dacă vreodată sau dintotdeauna, ați simțit și voi că sunteți un ”Marian Godină”, dacă și voi v-ați simțit vreodată umiliți de șefi de genul șefului IPJ Brașov, sau dacă pur și simplu vreți să vă arătați susținerea față de colegul nostru, luni, 22.02.2016, ora 13.00, vă așteptăm în fața IPJ Brașov, din str. Nicolae Titulescu, nr.28. Nu contează că sunteți polițiști, pompieri, jandarmi, profesori, mecanici, electricieni, farmaciste, manichiuriste. Aveți nevoie să ieșiți la plimbare, să luați o gură de aer din fața IPJ Brașov. :D Vă așteptăm în număr cât mai mare. Vă mulțumim ! P.S. Nu uitați să distribuiți acest eveniment pentru a fi văzut de cât mai mulți ”feisbuciști”.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii