Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miss Diaspora, din nou pe scena Callatis! (galerie foto)

ro

27 Aug, 2012 01:31 3437 Marime text

1_11.jpgDupă doi ani, concursul Miss Diaspora eveniment de primă mărime a Festivalului Callatis, a revenit acolo unde îi este locul, pe scena-vapor din Portul Turistic Mangalia. O revenire primită cu bucurie de miile de spectatori, mulţi dintre ei veniţi cu ore bune înainte de începerea spectacolului pentru a asista la ultimele repetiţii ale frumoaselor românce venite din toate colţurile lumii în ceea ce poate fi numit Olimpiada frumuseţii româneşti. Revenirea a fost posibilă datorită Primăriei Mangalia, Asociaţiei Pro Familia şi Complexului Paradiso.

Ricky Dandel, într-o formă de zile mari, a fost gazda Miss Diaspora 2012. Dar dincolo de rolul de prezentator, ne-a încântat şi cu unele dintre cântecele sale, mai vechi sau mai noi. Regina Traviatei, Felicia Filip, a onorat cu marele său talent spectacolul în care s-a ales Regina frumuseţii româneşti. O apariţie deosebită a fost cea a tinerei de doar 11 ani, Ioana Bărbuliceanu, o Regină în devenire a muzicii Folck. Şi cum un spectacol de ţinută trebuie să aibă un final pe măsură, mai bine de o oră, miile de spctatori s-au delectat cu flori de... IRIS!

1_2.jpgDar vedetele de necontestat ale serii au fost cele 18 frumoase fete care după multe zile de pregătire intensă, s-au întrecut pentru a fi încoronate Miss Diaspora 2012.

Bianca Lazăr - Australia, Patricia Diana Pop - Austria, Dorina Cioran şi Diana Muscă - Belgia, Bianca Adriana Nicolae - Cipru, Vladimira Vicol - Franţa, Teodora Irina Petrescu - Germania, "SquadraAzzura" a frumuseţii româneşti din Italia a fost alcătuită din Ioana Adelina Andronic, Andreea Iuliana Benchea, Diana Elena Ciubotaru. Republica Moldova a fost reprezentată de Marina Cuşnir iar din ţara lalelelor a venit Maria Daniela Necşulescu. Marina Valeria Jurca a reprezentat ţara vecină, Serbia iar Marianna Damian a coborât din nordul Bucovinei, din Ucraina. "La Furia Española" în varianta sa gingaşă şi feminină a fost alcătuită din Ana Narcisa Anghel, Andreea Talapan, Alexandra Mariana Lapte, Kriszitina Alexandra Şipoş. Asociaţiile româneşti din diaspora şi-ai facut şi de data asta treaba ca la carte, trimiţân la gala finală cele mai frumoase şi inteligente fete din organizaţiile din ţările de adopţie. Concursul a constat în mai multe probe, unele colective, altele individuale, printer care proba de dansuri populare, primită cu aplauze de spectatori, defilarea în diferite ţinute culminând cu rochiile de seară. Probele individuale au constat într-un număr de dans, muzică sau recitări, la alegerea fiecărei concurente şi o probă specială, "Miss Ministrul turismului, la minut" în care fiecare concurrentă a trebuit să-şi expună, în puţine cuvinte, propria viziune pentru promovarea turismului în România, probă la care şi-a luat notiţe chiar Secretarul de stat din MDTR - Cristian Bărhălescu.

Dar iată şi palmaresul ediţiei 2012 a Mis Diaspora:

Miss Diaspora 2012 - Bianca Lazar -17 ani, Australia

Premiul a fost oferit de Federația Patronatelor din Turismul Românesc, președinteMohammad Murad

Locul II - Ioana Adelina Andronic - 19 ani, Italia

Premiul a fost oferit dePhoenicia Hotels & Resorts

Locul III - Diana Elena Ciubotaru -23 ani, Italia

Premiul a fost oferit deComplexul Paradiso din Mangalia

Premiul Paradiso - Teodora Irina Petrescu - 17 ani, Germania

Premiul de popularitate - Alexandra Talapan - 17 ani, Spania

Premiul InterMiss Diaspora - Bianca Lazăr - 17 ani, Australia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii