Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune economică în SUA, organizată de CCIR

ro

29 Sep, 2015 11:02 2092 Marime text
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Bursa de Valori Bucureşti (BVB) organizează, în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2015, o misiune economică în Statele Unite ale Americii, în orașele New York și Washington.
 
„Această misiune oferă ocazia firmelor românești de a se întâlni cu oameni de afaceri din domeniul lor de activitate. Interesele membrilor delegației conduse de CCIR se îndreaptă spre identificarea noilor oportunități de afaceri, export-import și cooperarea în domenii precum industria de petrol şi gaze, securitatea cibernetică, infrastructura de transport şi serviciile de turism”, a declarat președintele CCIR, Mihai Daraban.
 
Intensificarea legăturilor cu partenerii din SUA este o prioritate a CCIR pe linie de relații externe, existând potențial neexploatat până în prezent.
 
Vizita a început În data de 28 septembrie, cu un forum de afaceri BestInvest desfășurat la New York, la care companiile românești s-au întâlnit cu posibili investitori americani interesați de evoluția și oportunitățile oferite de România și țările din zonă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii