Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miroase groaznic în municipiul Constanţa a sulf

ro

06 Jul, 2013 21:35 4872 Marime text
Un miros puternic s-a abătut asupra municipiului Constanţa. Este acel miros care duce la impresia că este vorba de sulf sau mai popular de ouă clocite.
Lavinia Zaharia, şeful Agenţiei de Protecţia Mediului Constanţa ne-a declarat că până la această oră nu i s-a semnalat această problemă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • conspiratie ? 07 Jul, 2013 13:08 inca nu se aude nimic oficial pana la aceasta ora? eu zic ca ala era miros de sulf si nu de altceva. si nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar ieri pe zi erau 3 avioane pe cerul constantei care au lasat un fum in urma lor si care s-a marit imediat..eu sper sa nu ne ascunda nimeni, nimic. ca altfel mie imi miroase a altceva
  • coman marius 07 Jul, 2013 12:02 Am semnalat la IGSU despre existenta acestui miros puternic de sulf pe la ora 3 dim. Pot spune ca am simtit acelas miros si in mamaia mult mai devreme, in jurul orelor. 19:30. Mi s-a explica ca este o avarie la Midia. Dupa cantitatea de sulf din atmosfera pot spune ca poluarea aerului a atins cote alarmante, pentru ca nu se mai putea sta in casa cu geamurile deschise pentru ca ochii si gatul ne usturau. Agentia de Protectia Mediului ar fi trebuit sa fie anuntat si sa actioneze luind din timp mostre de aer si sa masoare cantitatile de sulf din atmosfera pentru a determina daca s-au atins limitele la care gazul ar putea deveni nociv. Ne iau pe nepregatite astfel de cazuri pentru ca nu exista proceduri (exact ca la SMURD)care sa descrie modul in care actioneaza autoritatile, care au competente in acest sens, in astfel de situatii. Totul si toate ne iau pe nepregatite...iar noi dormim toti in "sosoni" avand mentalitatea ca noua nu ni se poate intampla asa ceva. Nu sti sa actionam in astfel de cazuri pentru ca nu am fost educati in acest sens si nici nu avem cultura necesara...care ar trebui educata de catre organizatii specializate.