Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirciştii din clubul de dezbateri academice „Ghandi” se pregătesc pentru concursul național

ro

01 Mar, 2015 18:54 2492 Marime text
Elevii din clubul de dezbateri academice „Ghandi” se pregătesc intens pentru concursul național de dezbateri, care va avea loc la Galați în perioada 6-8 martie.
 
Delegația Constanței va fi formată din 6 elevi, toți de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, cinci dintre ei având în spate un concurs național la activ, Dima Robert-Ionuț, Calin Theodor Ștefanopol, Delia Răpsigan, Andrei-Erol Constantin, Măndescu Ana, dar și un debutant, Vlad Niță.
 
Elevii mirciști merg cu mari speranțe la Galați și speră să repete figura frumoasă pe care au făcut-o la concursul național anterior desfășurat la Slănic, unde au fost cea mai premiat delegație obținând peste 15 medalii și premii.
 
„ Am mari speranțe că vom face o figură bună la Galați. Nu mi-am propus un anume obiectiv, vreau doar să joc bine de la meci la meci iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Consider că este în avantajul echipei mele că motiunile vor fi toate impropturi, astfel tenacitatea și adaptabilitatea în situații limite vor fi punctele nostre forte”, a declarat Dima Robert-Ionuț.
 
Noutatea acestui concurs este că moțiunile nu se vor pregăti de acasă, cum elevii erau obișnuiți la astfel de concursuri ci se vor anunța cu 30 de minute înaintea începerii meciului, valorificându-se imaginația elevilor.
 
"Așteptăm cu nerăbdare competiția de la Galați, mi-era dor de dezbateri. Așteptați-vă la o competiție similară organizată și la Constanța, bineînțeles, cu aportul CJE Constanța", a declarat Călin Ștefanopol.
 
Clubul de dezbateri „ Ghandi” din cadrul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, fondat de multipla campionă la dezbateri academice Ioana Ciornea este cel mai titrat club de dezbateri academice din Dobrogea. Clubul se bucură și de o popularitate și o recunoaștere la nivel național, fiind unul dintre cele mai numeroase cluburi de dezbateri din România, având peste 50 de membrii activi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea c. 03 Mar, 2015 12:43 felicitări pentru inițiativă!