Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Sandu, dezvăluiri despre transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina

ro

12 Sep, 2015 08:48 2454 Marime text
 
Mircea Sandu a vorbit despre transferul fiului lui Gică Hagi la Fiorentina, potrivit România TV.

Mircea Sandu, intrat de ceva timp in lumea impresarilor, sustine ca Ianis Hagi a fost achizitionat de italieni pentru ca este un jucator valoros si neaga informatiile potrivit carora "Regele" si-ar fi "umflat" baiatul.

„N-ar suporta ca Ianis sa fie propulsat de cineva. Noi comentam mult, dar suntem neatenti. Daca un club ca Fiorentina angajeaza pe cineva, e clar ca acel jucator a trecut prin toate testele, de la tehnica si capacitate de joc pana la teste antropometrice, de sange sau de crestere. Altfel nu plateau italienii o asemenea suma. Pe care dintre jucatorii din Liga I mai da cineva un milion de euro?", a spus Sandu in Ring.

„Desi taica'su zice ca Ianis il va depasi, eu cred ca recordul lui Gica va ramane in picioare. Totusi eu am speranta ca peste vreo doi ani Ianis va ajunge jucator de nationala. Am auzit ca unii ii ofera lectii lui Gica, dandu-si copiii ca exemplu. N-am nimic cu nimeni, fiecare parinte isi educa fiul asa cum vrea, dar vom vedea cine va ajunge fotbalist. Eu mizez pe Ianis", a incheiat Mircea Sandu.

Ianis Hagi are 16 ani si a fost transferat de italienii de la Fiorentina pentru un milion de euro, insa va mai ramane cel putin pana in iarna la Viitorul sub forma de imprumut.


Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii