Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană și Marian Vanghelie își fac partid

ro

10 Jan, 2015 21:31 1729 Marime text
 
Excluși din PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie își fac partid. Au discuții cu parlamentari de la toate partidele, dar mai ales cu foști colegi de partid nemultumiți de actuala conducere, relatează stirileprotv.ro. „Sunt 50 - 60 de senatori și deputați care ni se vor alătura până la începutul sesiunii parlamentare”, spun cei doi.

Mircea Geoană negociază cu senatori și deputați de la PSD, dar și de la Partidul Poporului, de la formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu și de la Partidul Conservator formarea unui nou grup parlamentar. Fostul lider social-democrat susține că până la sfârșitul lunii va înființa un nou partid politic, scrie stirileprotv.ro.

„Eliminarea mea absolut brutală și fără justificare mă va face să ies la pensie din politică. Am obligația să dau stângii românești un nou început”, a declarat Mircea Geoana. Fostul lider social-democrat susține că grupul format în jurul său ar putea vota și o moțiune de cenzură împotriva cabinetului Ponta. „Dacă va exista șansa unui proiect politic major în care un guvern de mare coaliție între noul PSD și noul PNL, atunci voi spune da”, a declarat Geoana.

Mircea Geoana ar fi președintele noului partid și este susținut de primarul Sectorului Cinci. De altfel, Marian Vanghelie ar urma să dețină funcția de președinte executiv în noua formațiune. Cei doi nu au stabilit încă un nume pentru formațiunea lor.

Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: www.ziarulatac.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii