Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană "Ponta-Pinocchio minte când spune că i-am cerut să mă numească ministru de Externe"

ro

18 Jan, 2015 15:20 1642 Marime text
 
Senatorul Mircea Geoană susține că nu i-a cerut premierului Victor Ponta să îl desemneze ministru de Externe, se arată într-un comunicat al parlamentarului transmis azi Agerpres.
 
"Atunci când susține fără probe că i-aș fi cerut să mă desemneze Ministru de Externe, își dă doctoratul în minciună. Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu și-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta. Și apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru că m-aș fi supărat pe el că nu m-ar fi pus ministru m-a dat afară din partid? Ponta-Pinocchio trebuie să știe că eu am salutat public propunerea lui Mihnea Motoc și apoi a lui Bogdan Aurescu. Eu cred că trebuie să reclădim imaginea șifonată a MAE după Operațiunea Diaspora ai căror autori sunt Ponta, Dragnea și Corlățean, readucând profesioniști la conducere", a spus Geoană.
 
El a atras atenția că minciuna are picioare scurte.
 
"Cariera dvs. politică, bazată pe impostură și minciună, se apropie de sfârșit. Prea multe se adună, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decât gândiți", i-a transmis Geoană lui Ponta.
 
Premierul Ponta a declarat pentru B1 TV că, din punctul său de vedere, conflictul cu Mircea Geoană, care a dus la excluderea acestuia din partid, a fost legat de faptul că nu l-a desemnat pe acesta ministru de Externe.
 
"L-am desemnat pe Aurescu când s-a eliberat funcția", a precizat Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii