Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Diaconu, despre starea de incompatibilitate „Mă duc mai departe la justiție”

ro

12 Jul, 2014 22:20 2380 Marime text
Potrivit Curții Constituționale politicienii aflați în stare de incompatibilitate nu mai pot exercita nicio funcție aleasă, timp de 3 ani.

Aflat în această situație, europarlamentarul independent, Mircea Diaconu a explicat că va rămâne calm și va merge să-și caute dreptatea mai departe în justiție.

„Se tot spune: Diaconu s-a luptat! Nu, eu știu că orice cetățean are drepturi și acestea trebuie repsectate. Există justiție, la care te duci, bați la ușă și ceri dreptate. Eu nu m-am bătut cu nimeni, n-am înjurat pe nimeni și n-o s-o fac niciodată, n-am niciun război personal cu nimeni sau dacă am, au alții cu mine, nu eu. Eu am primit ca ofrandă aceste voturi. Nu sunt multe, dar sunt altfel decât celelate voturi. Nu sunt voturi cumpărate, nu sunt voturi cerute, nu sunt voturi mințite, au venit singure. Cum să nu le respecți? Ce o să fac eu? Mă duc mai departe la justiție, unde m-or chema, mă așez frumos în spate cu avocați și pledez cauza mea, adevărul meu. Până acum am izbutit și mă tem pentru cei care ne ascultă în toate sensurile că voi reuși și mai departe. Mergem mai departe!”, a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3, scrie știripesurse.ro.

În urma alegerilor europarlamentare din acest an, Mircea Diaconu a obținut în Constanța unul dintre cele mai bune rezultate, fiind votat de 9,54% dintre cetățenii cu drept de vot prezenți la urne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 13 Jul, 2014 09:54 ..nu prea departe, ca vei ramane acolo !