Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese. Iată minuta judecătorilor

ro

28 Nov, 2014 09:21 1233 Marime text
 
Mircea Diaconu a fost achitat definitiv în dosarul în care este acuzat de conflict de interese, dar acesta va trebui să plătească o amendă administrativă de 1.000 de lei, în urma deciziei instanţei supreme, care a menţinut hotărârea de la Curtea de Apel Bucureşti.

Mircea Diaconu a fost trimis în judecată în noiembrie 2012 de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub acuzaţia de conflict de interese (5 fapte), dosarul fiind deschis în urma unei sesizări a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

UPDATE, ora 09.52
Iată ce spun magistraţii: "Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti ?i de inculpatul Diaconu Mircea împotriva sentinţei penale nr. 142/F din 13 martie 2014 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a penală. Obligă apelantul inculpat la plata sumei de 250 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 50 lei, reprezentând onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, azi 27 noiembrie 2014."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii