Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minorul bănuit de înjunghierea celor doi tineri pe strada Brizei, audiat de poliţişti

ro

23 Feb, 2015 11:59 1006 Marime text
La sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat, astăzi, tânărul în vârstă de 16 ani, din Constanţa, implicat în conflictul spontan petrecut la data de 21 februarie, pe strada Brizei.

Acesta a fost audiat de către poliţişti, rezervându-şi la rândul său dreptul de a depune plângere împotriva celorlalţi doi participanţi.

Tuturor li s-a adus la cunoştinţă faptul că, pot formula plângeri în termen de 3 luni de la producerea evenimentului.

Reamintim că, la data de 21 februarie, ora 01.10, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, de către A.R. cu privire la faptul că, în timp ce se afla, împreună cu un alt prieten, pe strada Brizei, din municipiul Constanţa, au fost victimele unei agresiuni.

Deplasaţi operativ la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanţa şi un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalţi doi, mai multe plăgi înţepate, cu un obiect ascuţit.

Victimele au fost găsite la locuinţa  unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanţă la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele investigaţii, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de participarea la acest conflict spontan, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii