Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minorul acuzat de viol este susţinut... pe Facebook

ro

07 Oct, 2015 23:59 1256 Marime text
În urmă cu câteva zile, fiul unui polițist, în vârstă de 16 ani, și un dascăl la o biserică au fost acuzați că au violat o fată de 18 ani, în Neamț. La scurt timp, cei doi tineri au fost arestați preventiv. În solidaritate cu decizia judecătorilor, pe Facebook a apărut o pagină creată special pentru susținerea minorului.
Denumită "Free Adrian ILIE", pagina a reușit să strângă peste 500 de persoane care susțin eliberarea băiatului de 16 ani.
 
"Cei care sunteți alături de Duțu și credeți în el și în nevinovăția lui, un like și un share la pagină, l-ar ajuta foarte mult. Haideți să ne adunăm și să învingem corupția și gura presei.
Locul lui Duțu este acasă...", scriau cei care au creat pagina.
 
Sunt luate în colimator și informațiile care apar în presă.
 
"Să vă spun și cum stă treaba cu aceste știri de la Protv...au spus că fata a fost lăsată pe malul Bistriței, că are vânătăi, că a fost bătută. În declarație a scris că nu a fost bătută. Pe cine ducem cu "preșul" aici? Adevărul e că imediat după presupusul "viol", fata s-a întors înapoi la club. Dacă era "viol", consider că era mai indicat să anunțe imediat organele de poliție. Judecați cum vreți...", se scrie pe pagina respectivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii