Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minorii au ieşit la furat!

ro

17 Apr, 2016 13:05 1767 Marime text
 
Hoţii lucrează şi în week-end, după cum se vede treaba. Poliţiştii Secţiei 5 spun că, vineri seara, au depistat pe strada Cercetaş Buzatu, patru minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, care transportau un televizor LCD.

Asupra lor au mai fost găsite, o pereche de cercei şi o trusă de manichiură a căror provenienţă nu au putut-o justifica. Din cercetări s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-o locuinţă de pe bulevardul AurelVlaicu.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorilor. Pentru doi dintre ei, în vârstă de 16 ani, înstanţa a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

În aceeaşi zi, doar că pe la orele prânzului, patrula mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist al Secţiei 3 şi un lucrător al GMJ, a fost direcţionată pe strada Ştefan cel Mare, nr 6A, la sediul unui restaurant, unde un minor, în vârstă de 16 ani, pătrunsese cu intenţia de a sustrage bunuri, prin dizlocarea unei bucăţi de placaj.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei, oamenii legii au stabilit că acesta figura ca Urmărit Naţional (plecare voluntară din centru de plasament), din data de 07 aprilie a.c., fiind solicitată revocarea urmăririi.

Acesta a fost iniţial reţinut pe bază de ordonanţă, însă ieri, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii