Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor, reținut de polițiștii din Constanța pentru tâlhărie calificată

ro

18 Feb, 2016 16:06 1056 Marime text
 
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat astăzi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor S. B. în vârstă de 14 ani, reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că pe 9 februarie, în jurul orei 18.00, în timp ce persoana vătămată C. M. G. se deplasa pe strada Cerbului din mun. Constanţa, inculpatul i-a sustras din buzunarul de la spate al pantalonilor un telefon mobil marca Samsung A5 şi ulterior, pentru păstrarea bunului sustras, a ameninţat-o cu un cuţit, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.200 lei, recuperat.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 



Sursa foto: rfi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii