Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Turismului și ministrul Apelor și Pădurilor, în control pe litoralul românesc al Mării Negre (galerie foto)

ro

21 Jun, 2019 11:04 2384 Marime text
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, va susține declarații de presă, vineri, 21 iunie 2019, pe tema controalelor efectuate pe litoral de către Ministerul Turismului, în colaborare cu Ministerul Apelor și Pădurilor și Garda Națională de Mediu. 

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Turismului obiectivele acțiunii vizează controlul activităților turistice desfășurate pe plaje, precum și starea de salubritate a stațiunilor. Declarațiile vor fi susținute de către Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și de Octavian Popa, comisar general adjunct Garda Națională de Mediu.
 

„Echipele de control mixte formate din reprezentanți ai Ministerului Turismului, ai Apelor române și ai Gărzii Naționale de Mediu vor continua verificările intensive pe litoral până pe 15 iulie. În plus, în permanență, până la finalul sezonului estival, ministerul Turismului va menține echipe de control pe litoral” - au transmis reprezentanții Ministerului Turismului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geticus 21 Jun, 2019 11:35 Interesant !!! Sa verifice daca se respecta distanta de la sezlonguri pana la apa ???? Intretinerea plajelor ??