Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ministrul Transporturilor, vizită fulger la Constanța - „Nu răspund pentru trecut“ (foto exclusiv+video)

ro

11 Aug, 2016 11:26 5203 Marime text
Ministrul Transporturilor, Petru Sorin Bușe, a ajuns astăzi într-o vizită surpriză la Constanța. Ministrul a ajuns în jurul orei 11:30 în Gara Constanța, apoi, alături de delagația sa a mers să vadă Podul de la Agigea. În timpul vizitei, demnitarul a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii sau să dea alte informații despre scopul sosirii sale la Constanța. 

UPDATE
Aflat pe podul în reabilitare de la Agigea, ministrul Transporturilor a avut un schimb de replici aproape halucinant cu un șofer nemulțumit de condițiile dificile de trafic.

Bărbatul i s-a adresat demnitarului pentru a-i atrage atenția că plătitorii de taxe nu merită asemenea condiții precare de infrastructură: „Vă mulțumim că stăm... Plătim taxe, impozite și uitați...“, ar fi spus șoferul nemulțumit. În replică, ministrul Sorin Bușe i-a răspuns: „Nu răspund de trecut, îmi pare rău.“, Bărbatul i-a spus apoi ministrului „Poate faceți ceva“, iar răspunsul a venit prompt: „Poate“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ddd 11 Aug, 2016 15:24 Trebuia sa vina luni dimineata, sau marti dupa Sf Marie
  • nicolae 11 Aug, 2016 12:54 daca a fost la gara Constanta, a vazut balariile si mizeria din aceasta gara ?Este multumit cum arata principala gara a litoralului romanesc ?