Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor a convocat Comandamentul Central de Iarnă

ro

05 Jan, 2017 20:40 1792 Marime text
 
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a convocat la sediul ministerului, Comandamentul Central de Iarnă, ce funcționează la nivelul Ministerului Transporturilor.
Ministrul a solicitat maximă eficiență din partea companiilor: CFR Călători, CFR Infrastructură, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere — CNAIR și Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Acestea vor coordona și vor acționa, acolo unde este cazul, cu utilajele, materialele necesare, precum și toate echipele de deszăpezire, în mod responsabil, pentru realizarea circulației pe aceste moduri de transport, în condiții normale, de iarnă.
În ceea ce privește sectorul feroviar, numărul locomotivelor va fi dublat și vor fi pregătite vagoane de rezervă pentru a minimiza efectele vremii nefavorabile asupra circulației călătorilor.
Ministrul Transporturilor a stabilit, împreună cu responsabilii din companii, un program permanent de raportare a situației circulației rutiere, feroviare și aeriene din întreaga țară.
Ministrul și secretarii de stat sunt în permanentă legătură cu reprezentanții companiilor implicate pentru a asigura, astfel, acțiuni imediate în gestionarea situațiilor impuse de condițiile meteorologice.
 
Sursa foto: news.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii