Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în vizită neanunţată la Spitalul din Sinaia. Ce a găsit în unitatea sanitară

ro

17 Apr, 2019 12:16 1552 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost în noaptea de marţi spre miercuri în vizită neanunţată la Spitalul din Sinaia şi s-a declarat mulţumită de condiţiile găsite acolo, informează Agerpres.ro

Managerul unităţii medicale din Sinaia a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că ministrul a spus că a găsit curat şi că, în general, s-a declarat mulţumită de condiţiile din spital.

"M-am prezentat azi noapte la spital şi am prins exact partea de concluzie şi, într-adevăr, doamna ministru a fost mulţumită vizavi de curăţenie şi de tot ce a găsit. A vizitat toate secţiile şi liniile de gardă, saloanele, cabinetele, terapie intensivă, absolut tot. Nu ne-a sesizat nimic în neregulă, răspunsul final a fost că a rămas încântată de ceea ce a văzut", a afirmat managerul Spitalului Sinaia, Mariana Miu Grigorescu.


Potrivit acesteia, ministrul a ajuns la spital în jur de 12 noaptea, a discutat cu cadrele medicale şi persoanele care aşteptau la Urgenţe.

"Ţinând cont că era ora 12 noaptea, cu pacienţii mai puţin a discutat, a vorbit cu medicii de gardă, cu personalul, cu cei din sala de aşteptare de la Urgenţe", a mai precizat managerul Spitalului Sinaia, Mariana Miu Grigorescu. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii