Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății le cere DSP-urilor să verifice contractele unităților sanitare publice cu Hexi Pharma

ro

06 May, 2016 14:18 1940 Marime text
Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a dispus astăzi reprezentanților Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) să verifice, prin intermediul compartimentelor de audit, contractele încheiate de unitățile sanitare publice din subordinea MS cu firma Hexi Pharma.
 
Conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, ministrul a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) ca toate unitățile sanitare publice, aflate în subordinea autorităților locale, să fie auditate în ceea ce privește contractele încheiate cu compania Hexi Pharma.
 
„La sediul Ministerului Sănătății a avut loc cea de a patra videoconferință cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică din țară pe marginea următoarelor etape de derulare a măsurilor de control în ceea ce privește problematica biocidelor utilizate în unitățile sanitare la nivel național, sub coordonarea Parchetului General. În cadrul aceleiași videoconferințe, ministrul Sănătății a dispus reprezentanților Direcțiilor de Sănătate Publică să verifice prin intermediul compartimentelor de audit contractele încheiate de către unitățile sanitare publice din subordinea Ministerului Sănătății cu firma Hexi Pharma. De asemenea, ministrul Sănătății a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Interne ca toate unitățile sanitare publice, aflate în subordinea autorităților publice locale, să fie auditate în ceea ce privește contractele încheiate cu compania Hexi Pharma”, se arată în comunicatul transmis de MS.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii