Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Rovana Plumb s-a întâlnit cu Atașatul Regional pentru Agricultură al Ambasadei SUA la București

ro

25 Apr, 2013 17:51 1088 Marime text
Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, s-a întâlnit joi, 25 aprilie, cu Michael Henney, Atașat Regional pentru Agricultură al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București. Pe agenda întâlnirii s-a aflat preponderent subiectul privind prezentarea activității Serviciului Agricol Extern în România precum și a cadrului general în care acesta își va desfășura activitatea. 

De asemenea, ministrul Rovana Plumb a discutat cu oficialul american cu privire la o strânsă colaborare între cele două state pe tema politicilor de mediu, în special în domenii cheie pentru mandatul ministrului Mediului și Schimbărilor Climatice. Aceste domenii vizează în primul rând schimbările climatice, managementul integrat al deșeurilor municipale precum și aspecte privind protejarea și conservarea biodiversității.

Cu ocazia acestei întâlniri, ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice a lansat, prin intermediul Atașatului Regional pentru Agricultură, Michael Henney, o invitație pentru a discuta la nivel interministerial despre viitoarea cooperare dintre cele două state în domeniul protecției mediului înconjurător.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii