Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Ovidiu Silaghi „De pe 30 iunie se va circula pe A2“

ro

28 May, 2012 14:07 1318 Marime text

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat vineri că noul termen pentru finalizarea autostrăzii Bucureşti - Ploieşti este 30 iunie, după ce inaugurarea acesteia trebuia să aibă loc pe 15 mai.

'Termenul pentru autostrada Bucureşti - Ploieşti, de la centura Bucureştiului până la centura Ploieştiului este 30 iunie. Ferm. Trebuia să fie acuma în mai, nu au fost respectate termenele şi uite aşa ne-am lungit. Nu am crezut că va fi atât de departe, dar 30 iunie este un termen real, în urma analizei pe care au făcut-o cei de la minister', a declarat Ovidiu Silaghi, aflat într-o vizită la lucru la pasajul peste calea ferată din Moftin.


Autostrada Bucureşti-Ploieşti ar fi trebuit să fie inaugurată pe 15 mai, conform programărilor, însă nu a mai fost dată în folosinţă deoarece stadiul lucrărilor nu a permis acest lucru.

Ministrul Ovidiu Silaghi a format o comisie de audit pentru verificarea modului în care a fost derulat acest proiect.

Fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a anunţat că la 30 iunie se va circula și pe tronsonul Constanţa-Medgidia, pe două benzi, iar pe tronsonul Medgidia-Cernavodă pe o bandă.  

 Sursa: www.evz.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii