Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Muncii nu a discutat problema majorării salariului minim cu Klaus Iohannis

ro

13 Dec, 2015 23:23 1212 Marime text
Majorarea salariului minim nu s-a aflat printre subiectele de discuție avute vineri la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, ministrul Muncii, Ana Costea, după avizarea bugetului ministerului pentru 2016.
 
„Nu s-a discutat despre majorarea salariului minim. Am spus (în cadrul audierilor din Comisiile reunite pentru buget-finanțe n.r.) că prin majorarea cu 10% care a fost aprobată pentru sectorul bugetar, salariul minim a crescut și a ajuns la 1.155 (lei n.r.) și trebuie o corelare cu salariul minim din sectorul economic, care a rămas la 1.050 lei. Mie îmi pare rău că ați preluat și ați comunicat o chemare de urgență (la Cotroceni n.r.). Nu. Domnul președinte a vrut pur și simplu să ne cunoaștem. A vrut să afle cum m-am acomodat la minister. Deci sunt întâlniri de lucru să știți. Nu s-a discutat nimic legat de competența Guvernului", a afirmat Costea, potrivit Agerpres.
 
Parlamentarii din Comisiile reunite pentru buget-finanțe au aprobat duminică, în unanimitate, bugetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice pe anul 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii