Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Muncii - Acest Guvern nu va tăia indemnizațiile pentru mame

ro

05 Sep, 2016 21:43 1579 Marime text
Ministrul Muncii a spus că Guvernul nu va tăia indemnizațiile pentru creșterea copilului și că nici nu se pune problema stabilirii unui plafon pentru indemnizații. Afirmaţiile lui Dragoș Pîslaru vin în contextul în care Ministerul Muncii a anunțat astăzi că numai 0,2% dintre beneficiarii indemnizaţiei pentru creşterea copilului consumă o treime din bugetul alocat pentru indemnizații. 
 
„Avem un prim bilanț și era important pentru noi să vedem consecințele. Parlamentul care a adoptat această legislație este cel care ar trebui să se uite și să vadă care sunt consecințe. (...) Nu se pune problema stabilirii unui plafon pentru indemnizații. Noi am expus o realitate. Noi am evidențiat că am ieșit din estimarea de buget. Am prezentat cifrele și am propus o dezbatere în societate așa cum este firesc. Acest Guvern nu va tăia și nu va plafona nimic”, a spus, potrivit digi34.net, ministrul.
 
Ministrul Muncii a precizat că până la sfârșitul anului vor putea fi plătite indemnizațiile pentru creșterea copilului fără o rectificare bugetară suplimentară și fără a fi afectate alte categorii.

Citeşte şi Un părinte din Constanța, în topul indemnizaţiilor pentru creşterea şi îngrijirea copilului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii