Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Mihai Fifor „MApN are asigurate fondurile necesare atât pentru programele de înzestrare, cât şi pentru salariile militarilor“

ro

04 Sep, 2018 22:49 7803 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale (MApN) nu are în momentul acesta o problemă bugetară, în contextul întârzierii rectificării bugetare, a anunţat, marţi seară, ministrul de resort, Mihai Fifor citat de Agerpres.ro
 
El a declarat că MApN are asigurate fondurile necesare atât pentru programele de înzestrare, cât şi pentru salariile militarilor.
 

"MApN nu are o problemă bugetară în momentul de faţă. Noi avem anvelopa de 2%, o anvelopă convenită cu Alianţa Nord- Atlantică, o anvelopă de 2% alocată, iată, pentru al doilea an consecutiv, printr-o voinţă a Parlamentului României şi o decizie a Guvernului României, un gest remarcabil, un gest care ne şi poziţionează la masa mare, acolo unde şi trebuie să fie România de altfel. Deci, noi nu avem o problemă. Ne aşezăm în interiorul anvelopei noastre şi cu programele de înzestrare, şi cu salariile", a precizat ministrul Apărării, la Antena 3.

 
Mihai Fifor a subliniat, de asemenea, că nici Ministerul Afacerilor Interne şi nici Serviciul de Informaţii Externe nu au probleme bugetare, menţionând că oficialii acestor instituţii au transmis acest lucru în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii