Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiţiei va participa la reuniunea preşedinţilor Curţilor de Apel şi la o dezbatere cu toţi procurorii cu funcţii de conducere din parchete

ro

15 Sep, 2018 19:36 1038 Marime text
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă, sâmbătă, că în perioada următoare va participa, în 28 septembrie, la reuniunea preşedinţilor Curţilor de Apel, iar pe 10 octombrie va fi prezent la o dezbatere cu toţi procurorii cu funcţii de conducere din parchete, informează Agerpres.ro. 
 
Ministrul Toader subliniază că întâlnirea cu şefii din parchete, care va avea loc la Bucureşti, a fost stabilită în 8 august, în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu procurorul general Augustin Lazăr, şeful interimar al DNA, Anca Jurma, şi şeful DIICOT, Felix Bănilă.
 

"28 septembrie 2018 - voi participa la adunarea preşedinţilor Curţilor de Apel, care se va desfăşura la Suceava; 10 octombrie 2018 - voi participa la dezbaterea cu toţi procurorii cu funcţii de conducere, indiferent de nivelul parchetului în care îşi desfăşoară activitatea", a precizat Tudorel Toader, într-o postare pe pagina sa de facebook.

 
El mai menţionează că în data de 18 mai a.c. a participat şi la adunarea anuală a preşedinţilor de tribunale, desfăşurată la Târgu Jiu.

Sursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii