Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul justiției, Tudorel Toader, și procurorul general Augustin Lazăr se vor întâlni cu membrii Comisia specială de anchetă a alegerilor din 2009

ro

28 Aug, 2017 22:13 1174 Marime text
Ministrul justiției, Tudorel Toader, și procurorul general Augustin Lazăr au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a alegerilor din 2009, informează Agerpres.ro. 
 
 Potrivit unui comunicat al MJ remis luni AGERPRES, întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului Justiției sau al CSM.
 

"Tudorel Toader, ministrul Justiției și Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial. Întâlnirea, la care vor fi invitați și membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), va avea loc la sediul Ministerului Justiției sau al CSM, la o dată ce va fi stabilită de comun acord", afirmă MJ.

 
Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că Augustin Lazăr și Tudorel Toader au avut luni seara o convorbire telefonică, pentru a clarifica chestiunea acestei întâlniri. Convorbirea a avut loc la inițiativa procurorului general..
 
 Sursa text:  Agerpres.ro. 
SDursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii