Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu renunţă la procedura de revocare a actualului procuror general al României, Augustin Lazăr

ro

29 Oct, 2018 22:01 1343 Marime text
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine că nu renunţă la procedura de revocare a actualului procuror general al României, Augustin Lazăr, conform Agerpres.ro

"Nu renunţ la procedura de revocare a actualului procuror general. Este de observat şi abordarea diferită de la Palatul Cotroceni - cererea de revocare 'nu este oportună politic/nu este oportună' spre deosebire de cererea de revocare 'este inadecvată' !!!", scrie Tudorel Toader, luni, pe Facebook, într-un post scriptum la o postare anterioară.


Toader a anunţat că va publica, marţi, procedura şi graficul de numire, precum şi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

"Mâine voi prezenta procedura şi graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public şi conţinutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanţe, preferabil ar fi să cunoaştem şi conţinutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat şi semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM şi Cotroceni trebuie să aibă un conţinut identic!", a scris Tudorel Toader în postarea sa.


Săptămâna trecută, ministrul Justiţiei a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României, Augustin Lazăr.

Sursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii