Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiției despre cei patru candidați înscriși la concursul pentru postul de conducere al DNA. „Toţi sunt valoroşi”

ro

23 Jul, 2018 17:51 1502 Marime text
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că sunt valoroşi toţi procurorii care şi-au depus candidatura la selecţia organizată pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează Agerpres.ro. 
 

"La momentul acesta (în jurul orei 16,30 - n.r.) sau acum zece minute, erau patru pe care îi ştiţi. La ora 17,30 se termină perioada de depunere a dosarelor. La 17,30 vom anunţa oficial pe pagina ministerului, cu nume şi prenume, candidaţii care s-au înscris, după care mâine (marţi - n.r.) se verifică, sigur, îndeplinirea condiţiilor", a declarat luni Toader.

 
Întrebat pe care dintre cei patru procurori înscrişi deja îl vede în funcţia de şef al DNA, ministrul Justiţiei a spus: "Credeţi că eu vă răspund acum? Eu mă antepronunţ că ăla e bun, ăla nu e bun? Toţi sunt valoroşi".
 
De asemenea, întrebat dacă aceia care au fost criticaţi de Inspecţia Judiciară sunt viabili pentru funcţia de procuror şef al DNA, Tudorel Toader a precizat că nu se antepronunţă.
 
Patru procurori s-au înscris deja, luni, în cursa pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Este vorba despre: Marius Iacob - actual procuror şef adjunct al DNA, Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Elena Grecu - şef serviciu în structura centrală a DNA.

Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii