Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

ro

12 May, 2018 12:39 2782 Marime text


Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, le-a mulțumit pentru prezență celor care au venit astăzi la stadionul Portul din Constanța la meciul de baseball România - SUA.

E o zi minunată pentru ediția a doua a Trofeului Jackie Robinson. Cele doua echipe s-au întâlnit și anul trecut. Sperăm să fie un meci la fel de frumos. Îi urăm bun venit lui Gică Hagi. E o onoare să-l avem alaturi de noi, a spus Hans Klemm.

Nu am jucat niciodată baseball, ci fotbal. A face sport nu e ușor, dar e sănătos, e bine. Secretul e perseverența și munca, a precizat Hagi.

Asistăm la un eveniment de tradiție la Constanța. Mulțumesc Excelenței Sale Hans Klemm și Ambasadei SUA în România că susțin la Constanța un asemenea eveniment, care marchează toleranța, ruperea barierelor de mentalitate și deschiderea către viitor. Mulțumesc și Federației Române de Baseball și Softball că a acceptat să vină la Constanța deși condițiile nu sunt aici cele mai bune pentru acest sport, neavând o suprafață adaptată pentru baseball, lucru valabil cred pentru întreaga Românie. Sperăm să reușim să construim două asemenea terenuri la Constanța. Rolul orașului nostru e să arate că oina și baseballul pot coexista. Îi mulțumesc și legendei Gică Hagi că a acceprat să deschidă acest eveniment, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău.


Ioana Bran, ministrul Tineretului si Sportului, s-a arata încrezătoare că și anul acesta victoria îi va aparține României.

Sunt un meci și un joc spectaculoase. Baseballul este foarte popular peste Ocean și a început sa capete contur și la noi. Lucrurile sunt într-o continuă mișcare, iar faptul ca ne adaptăm e benefic. Ne bucurăm de această zi și de schimbul cultural România - SUA, a precizat Ioana Bran, care a venit însoțită la Constanța de fostul arbitru de fotbal Cristi Balaj, oficial al MTS.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:
Imagini de la eveniment Gică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii